Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тоците Алфа 147 много странно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с тоците Алфа 147 много странно

Здравейте колеги, от доста време съм във форума все четях теми но ето че и на мен ми се наложи да питам за доста страннен проблем. Случва се от време на време но е доста изнервящо. Пробвам да запаля и колата няма ток никаде, нито фарове , абе нищо не работи освен 4 лампички на километража ( за колан , двете въздушни възглавници , и check engine ). Както и само бутоните на климатроника ( само кръгчетата ). Оправя се само като премахна плуса и изчакам малко след което се оправя). Случайно някой да има идея от какво може да е ? Благодаря предварително

Акумулатора ти е за смяна.........
    Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Другия път не сваляй клемата а махни черното капаче на бушоните(над плюсовата клема) и почни един по един да ги натискаш надолу.Аз като правих ремонта на мотора и вероятно сме ги разместили без да разберем.И два дене след като запалихме колата жената звани че не може да запали,имаше само плафони и километраж.И аз така откачих закачих и готово.Но след втория номер се усетих че нещо не е нареди ги натиснах всичките надолу.От тогава не е правила повече така.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Колега излезна ужасно прав. Започнах да си играя с тоците на бушоните над акумолатора и наистина черният бушон играе доста. Поиграх си и сега всичко е 6 , сега чакам да видя дали проблема ще се върне но не ми се вярва. Благодаря за съвета.

Comment

Така и така сте на тема тоци ако мога да задам един въпрос отностно проблем пак на 147 пак с токове. От вчера ми светна лампата за изгорял заден десен габарит проблема обаче е че той не е изгорял ами когато изгася колата махна ключа той остава да свети постоянно наложи се да му резна кабела защото не намирам от къде идва този проблем. Някой някога сблъсквал ли се е с такъв проблем или направо да я карам на жичкаджия да я гледа ...

Comment

Първоначално публикувано от razor1911 Покажи съобщение
            Така и така сте на тема тоци ако мога да задам един въпрос отностно проблем пак на 147 пак с токове. От вчера ми светна лампата за изгорял заден десен габарит проблема обаче е че той не е изгорял ами когато изгася колата махна ключа той остава да свети постоянно наложи се да му резна кабела защото не намирам от къде идва този проблем. Някой някога сблъсквал ли се е с такъв проблем или направо да я карам на жичкаджия да я гледа ...
            Най-вероятно виновник за проблема е боди компютъра.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
            X